СРЕДБА НА ЦЕНТРАЛНИОТ СОВЕТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА СО ГЕРМАНСКИОТ ПРАТЕНИК АДИС АХМЕТОВИЌ

СРЕДБА НА ЦЕНТРАЛНИОТ СОВЕТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА СО ГЕРМАНСКИОТ ПРАТЕНИК АДИС АХМЕТОВИЌ

На 24. март 2022 година, претседателот Роберт Кленковски и потпретседателот Горан Николоски преку платформата Zoom се сретнаа со народниот пратеник, господинот Адис Ахметовиќ. Пратеникот Ахметовиќ…

Види повеќе СРЕДБА НА ЦЕНТРАЛНИОТ СОВЕТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА СО ГЕРМАНСКИОТ ПРАТЕНИК АДИС АХМЕТОВИЌ