devojka macka

ИЛОН МАСК: ОПТИМУС БОТОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОПЦИЈА ЗА ПОТЕНЦИЈАЛНИ ФЕТИШИСТИ

Прототипите на хуманоидните роботи на Tesla, кои извршниот директор Илон Маск ги претстави минатата недела, би можеле да се продаваат во алтернативни верзии што ќе…

Види повеќе ИЛОН МАСК: ОПТИМУС БОТОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОПЦИЈА ЗА ПОТЕНЦИЈАЛНИ ФЕТИШИСТИ