ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ЦИА ЗБОРУВА ЗА УКРАИНА И ПУТИН

ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ЦИА ЗБОРУВА ЗА УКРАИНА И ПУТИН (ВИДЕО)

Меѓу другото, Мајк Бејкер, објаснува дека Американците имаат проблем да најдат некој близок на Путин со кој можат да работат. А како ги наоѓаат такви?…

Види повеќе ПОРАНЕШЕН АГЕНТ НА ЦИА ЗБОРУВА ЗА УКРАИНА И ПУТИН (ВИДЕО)