(ФОТО) РУСИТЕ ОБЈАВИЈА САТЕЛИТСКА СНИМКА ОД СЕДИШТЕТО НА НАТО: „СТОЛТЕНБЕРГ, ВЕ ГЛЕДАМЕ, ИМАЈ НА УМ!“

(ФОТО) РУСИТЕ ОБЈАВИЈА САТЕЛИТСКА СНИМКА ОД СЕДИШТЕТО НА НАТО: „СТОЛТЕНБЕРГ, ВЕ ГЛЕДАМЕ, ИМАЈ НА УМ!“

Шефот на руската вселенска агенција Роскосмос Дмитриј Рогозин на Твитер објави сателитска снимка од седиштето на НАТО по повод годишнината од основањето на алијансата. Тој…

Види повеќе (ФОТО) РУСИТЕ ОБЈАВИЈА САТЕЛИТСКА СНИМКА ОД СЕДИШТЕТО НА НАТО: „СТОЛТЕНБЕРГ, ВЕ ГЛЕДАМЕ, ИМАЈ НА УМ!“