(ФОТО) ЦЕЛА ЕКС-ЈУГОСЛАВИЈА НАВИВА ЗА МАКЕДОНИЈА: „КРИСТИЈАНО, ДРУГ ПАТ ЌЕ ОДИШ НА СВЕТСКО“

(ФОТО) ЦЕЛА ЕКС-ЈУГОСЛАВИЈА НАВИВА ЗА МАКЕДОНИЈА: „КРИСТИЈАНО, ДРУГ ПАТ ЌЕ ОДИШ НА СВЕТСКО“

На Фејсбук страницата „Историја на екс-ју фудбалот“ која има околу 100-тина илјади следачи од просторите на цела Југославија осамна кратка песна со која се посакува…

Види повеќе (ФОТО) ЦЕЛА ЕКС-ЈУГОСЛАВИЈА НАВИВА ЗА МАКЕДОНИЈА: „КРИСТИЈАНО, ДРУГ ПАТ ЌЕ ОДИШ НА СВЕТСКО“