rosgram

РОСГРАМ: РУСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ СО СВОЈА ВЕРЗИЈА НА МЕСТОТО НА ИНСТАГРАМ

Рускиот претприемач Александар Зобов најави дека лансира домашна верзија на Инстаграм, а руската алтернатива на оваа мрежа ќе се вика Росграм. Апликацијата ќе биде лансирана…

Види повеќе РОСГРАМ: РУСИТЕ ЗАПОЧНУВААТ СО СВОЈА ВЕРЗИЈА НА МЕСТОТО НА ИНСТАГРАМ