rublja

РУБЉАТА ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА ВАЛУТА ВО СВЕТОТ

Руската рубља надмина 31 друга валута по раст од почетокот на 2022 година, станувајќи најдобра валута во светот, објави во средата Блумберг. Според изданието, рубљата…

Види повеќе РУБЉАТА ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА ВАЛУТА ВО СВЕТОТ
ruska rublja

РУСКАТА РУБЉА ДОСТИГНА ДВОГОДИШЕН МАКСИМУМ ВО ОДНОС НА ЕВРОТО И ПОКРАЈ СИТЕ МОЖНИ САНКЦИИ

Руската рубља се искачи на својата најсилна позиција од март 2020 година во однос на единствената европска валута, намалувајќи ги одредените добивки откако Банката на…

Види повеќе РУСКАТА РУБЉА ДОСТИГНА ДВОГОДИШЕН МАКСИМУМ ВО ОДНОС НА ЕВРОТО И ПОКРАЈ СИТЕ МОЖНИ САНКЦИИ