НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!

НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!

Пред само неколку дена претседателот на САД, Џо Бајден, „предвиде“ дека 1 долар наскоро ќе се менува за 200 рубљи… Денес, цената на 1 американски…

Види повеќе НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!
ПУТИН: „ОД УТРЕ ПЛАЌАЈТЕ ЗА ГАС ВО РУБЉИ ИЛИ ЌЕ ГИ РАСКИНЕМЕ ДОГОВОРИТЕ!“

ПУТИН: „ОД УТРЕ ПЛАЌАЈТЕ ЗА ГАС ВО РУБЉИ ИЛИ ЌЕ ГИ РАСКИНЕМЕ ДОГОВОРИТЕ!“

Рускиот претседател Владимир Путин во Москва ѝ се обрати на јавноста откако го потпиша указот според кој странските купувачи на рускиот гас од утре мора…

Види повеќе ПУТИН: „ОД УТРЕ ПЛАЌАЈТЕ ЗА ГАС ВО РУБЉИ ИЛИ ЌЕ ГИ РАСКИНЕМЕ ДОГОВОРИТЕ!“
ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД - СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ

ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД – СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ

Индија ја разгледува шемата на трговија рупија/рубља за да ги победи антируските санкции. Банката за резерви на Индија очигледно се подготвува за поврзување на системот…

Види повеќе ИНДИЈА „ГЛУВА“ НА ПРЕДУПРЕДУВАЊАТА ОД САД – СЕ ПОДГОТВУВА ШЕМА ЗА ТРГОВИЈА СО РУПИИ И РУБЉИ И ЗАОБИКОЛУВАЊЕ НА ДОЛАРОТ
РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО

РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО

Руската Либерално-демократска партија испрати предлог до рускиот претседател Владимир Путин да го прекине снабдувањето со енергија за САД, Европската унија и другите земји кои поддржуваат…

Види повеќе РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО
ПУТИН: ЗА ИСПОРАКИТЕ НА ГАС ВО НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ЌЕ ПРИМАМЕ САМО РУБЉИ

ПУТИН: ЗА ИСПОРАКИТЕ НА ГАС ВО НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ЌЕ ПРИМАМЕ САМО РУБЉИ

Русија планира да ја префрли продажбата на гас на „непријателските“ земји во рубљи, рече денеска рускиот претседател Владимир Путин, одговарајќи на замрзнувањето на руските средства…

Види повеќе ПУТИН: ЗА ИСПОРАКИТЕ НА ГАС ВО НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ЌЕ ПРИМАМЕ САМО РУБЉИ