еу санкции русија

ЕУ воведува нови санкции против Русија – најсилни во историјата

Европската унија утрово официјално го договори четвртиот пакет санкции против Русија, вклучувајќи замрзнување на имотот и забрана за патување на сопственикот на Челси, Роман Абрамович.…

Види повеќе ЕУ воведува нови санкции против Русија – најсилни во историјата