русија кина сад

САД се закани: Нема да дозволиме никој да ѝ помогне на Русија!

„Јасно ставивме до знаење до нашите контакти со Пекинг дека нема да дозволиме ниту една земја да ги компензира руските загуби“, рече портпаролот на американскиот…

Види повеќе САД се закани: Нема да дозволиме никој да ѝ помогне на Русија!