(ФОТО) МАКЕДОНИЈА ГЛАСАШЕ ЗА СУСПЕНДИРАЊЕ НА РУСИЈА! КОИ ДРЖАВИ БЕА ЗА, А КОИ ПРОТИВ?

(ФОТО) МАКЕДОНИЈА ГЛАСАШЕ ЗА СУСПЕНДИРАЊЕ НА РУСИЈА! КОИ ДРЖАВИ БЕА ЗА, А КОИ ПРОТИВ?

Македонија е меѓу 93-те земји кои гласаа „за“ суспендирање на Русија од Советот за човекови права во Обединетите Нации (ОН). Покрај Македонија, за суспензија на Русија…

Види повеќе (ФОТО) МАКЕДОНИЈА ГЛАСАШЕ ЗА СУСПЕНДИРАЊЕ НА РУСИЈА! КОИ ДРЖАВИ БЕА ЗА, А КОИ ПРОТИВ?