ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА

ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА

Кинеската трговска размена со Русија минатиот месец бележи значаен пораст, во услови кога официјален Пекинг отворено ги критикува санкциите што Западот ги воведе против Москва…

Види повеќе ОД ЗАПАДНИТЕ САНКЦИИ СЕ РАЃА НОВО СИЛНО ПАРТНЕРСТВО: РАСТЕ ТРГОВСКАТА РАЗМЕНА МЕЃУ КИНА И РУСИЈА
ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА - ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ

ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА – ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ

Владата на Холандија ги повика граѓаните да го намалат греењето на своите домови со цел да се намали зависноста од руските енергенси. Како дел од…

Види повеќе ЦЕНАТА КОГА ОДИТЕ КОНТРА РУСИЈА – ХОЛАНДСКАТА ВЛАДА СО АПЕЛ ДО ГРАЃАНИТЕ: ШТЕДЕТЕ НА ГРЕЕЊЕ