rusija amerika

УДАРНО – АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕКУ ПТИЦИ ПЛАНИРААТ ДА ШИРАТ ОПАСНИ KOPОНА ВИРУСИ НА ДЕЛОВИ ОД РУСИЈА И ДРУГИТЕ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ?!

Биолабораториите финансирани од САД во Украина спроведоа истражување за коронавирусот на лилјаците, соопшти руското Министерство за одбрана. Американските власти претходно признаа дека во Украина има…

Види повеќе УДАРНО – АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕКУ ПТИЦИ ПЛАНИРААТ ДА ШИРАТ ОПАСНИ KOPОНА ВИРУСИ НА ДЕЛОВИ ОД РУСИЈА И ДРУГИТЕ ЕВРОПСКИ ЗЕМЈИ?!