dmitrij peskov

ПЕСКОВ НИКОГАШ ПООСТАР: НА НИКОЈ ДА НЕ МУ ПАДНЕ НА ПАМЕТ ДА ЈА НАПАДНЕ РУСИЈА!

Москва – Портпаролот на Кремљ Дмитриј Песков изјави дека Русија ќе ги зајакне западните граници за никој да не помисли да ја нападне. Рускиот министер…

Види повеќе ПЕСКОВ НИКОГАШ ПООСТАР: НА НИКОЈ ДА НЕ МУ ПАДНЕ НА ПАМЕТ ДА ЈА НАПАДНЕ РУСИЈА!