juzna osetija

ЈУЖНА ОСЕТИЈА СТАНУВА ДЕЛ ОД РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА?

Јужна Осетија наскоро може да преземе правни чекори за приклучување кон Руската Федерација, изјави претседателот на Републиката Анатолиј Бибилов. „Обединувањето со Русија е наша стратешка…

Види повеќе ЈУЖНА ОСЕТИЈА СТАНУВА ДЕЛ ОД РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА?