РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО

РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО

Во опширна статија за Русија на рускиот вебсајт Светска политика, директорот на московскиот Карнеги центар, Дмитри Тренин, изложува план за „Русија во ново издание“, засновано на…

Види повеќе РУСКА ПРОЛЕТ 2.0: КАКО МОСКВА НАУЧИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ГРИЖИ И ДА ГО САКА НЕЗАПАДНОТО