ruski gas

ШПАНИЈА ГО УДВОИ УВОЗОТ НА РУСКИ ГАС?!?

Количината на руски гас што Шпанија ја купи во август е зголемена за 102,2 отсто во однос на истиот период минатата година, покажуваат податоците објавени…

Види повеќе ШПАНИЈА ГО УДВОИ УВОЗОТ НА РУСКИ ГАС?!?
ruski gas

АВСТРИЈА ГО ПОДГОТВУВА ЗАКОНОТ! ОД 2023 ЗАБРАНЕТО ГРЕЕЊЕ НА ГАС

ВИЕНА – Министерството за заштита на животната средина на Австрија во нацртот на новиот закон предвидува забрана за греење на гас за нови градби од…

Види повеќе АВСТРИЈА ГО ПОДГОТВУВА ЗАКОНОТ! ОД 2023 ЗАБРАНЕТО ГРЕЕЊЕ НА ГАС
БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!

БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!

Британскиот енергетски гигант Шел нема да може да купува руски гас поради антируските санкции, изјави портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков. „Лондон сака да биде лидер…

Види повеќе БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!