mask

МАСК ОДБИ ДА ГИ БЛОКИРА РУСКИТЕ МЕДИУМИ: ИЗВИНЕТЕ ШТО СУМ АПСОЛУТЕН ПОДДРЖУВАЧ НА СЛОБОДА НА ГОВОР

Илон Маск и неговата компанија SpaceX имале одредени побарувања од некои држави, па така тој денеска рече дека некои влади, но не и украинската, му…

Види повеќе МАСК ОДБИ ДА ГИ БЛОКИРА РУСКИТЕ МЕДИУМИ: ИЗВИНЕТЕ ШТО СУМ АПСОЛУТЕН ПОДДРЖУВАЧ НА СЛОБОДА НА ГОВОР