ukrainski labaratorii

РУСКИ НАЧАЛНИК: УКРАИНСКИТЕ БИО-ЛАБАРАТОИИ ЈА УНИШТУВААТ ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ОПАСНИТЕ ВИРУСИ

Украинските био-лаборатории продолжуваат да уништуваат биолошки материјал и документација за истражување на опасните вируси, изјави рускиот началник Игор Кирилов. „Се уште се добиваат информации за…

Види повеќе РУСКИ НАЧАЛНИК: УКРАИНСКИТЕ БИО-ЛАБАРАТОИИ ЈА УНИШТУВААТ ДОКУМЕНТАЦИЈАТА ЗА ОПАСНИТЕ ВИРУСИ