rusko ukrainski pregovori

ВО ТУРЦИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НОВА РУНДА РУСКО-УКРАИНСКИ ПРЕГОВОРИ

Делегациите на Русија и на Украина ќе одржат нова рунда разговори во живо во Турција од денеска до среда, најави еден од украинските преговарачи, Давид…

Види повеќе ВО ТУРЦИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НОВА РУНДА РУСКО-УКРАИНСКИ ПРЕГОВОРИ