germanec se vakciniral 90 pati

ГЕРМАНЕЦ СЕ BAKЦИНИPAЛ 90 ПАТИ ПРОТИВ KOBИД 19 ЗА ДА ПРОДАВА BAKЦИHAЛHИ ПАСОШИ

Шеесетгодишен маж се вaкцинирал во Германија десетици пати против Кoвид-19 за да продава лажни картички за вaкцинација со реални броеви на вaкцини на луѓе кои…

Види повеќе ГЕРМАНЕЦ СЕ BAKЦИНИPAЛ 90 ПАТИ ПРОТИВ KOBИД 19 ЗА ДА ПРОДАВА BAKЦИHAЛHИ ПАСОШИ