„УМИРАМЕ ОД ГЛАД!!!“ ЖИТЕЛИТЕ НА ШАНГАЈ НА ЧЕКОР ОД ТРАГЕДИЈА (ВИДЕО)

„УМИРАМЕ ОД ГЛАД!!!“ ЖИТЕЛИТЕ НА ШАНГАЈ НА ЧЕКОР ОД ТРАГЕДИЈА (ВИДЕО)

Кога Сун Чунлан, потпретседател на кинескиот режим, го посети Шангај претходно оваа недела, каде што десетици милиони луѓе се изолирани поради КОВИД-19, таа беше пречекана…

Види повеќе „УМИРАМЕ ОД ГЛАД!!!“ ЖИТЕЛИТЕ НА ШАНГАЈ НА ЧЕКОР ОД ТРАГЕДИЈА (ВИДЕО)