ДОКАЗ ДЕКА Е КОНТРА-ПРОДУКТИВЕН: РАСТ НА БРОЈОТ НА KOBИД ИНФЕКЦИИ ВО ШАНГАЈ И ПОКРАЈ ДРАКОНСКИОТ ЛОКДАУН

ДОКАЗ ДЕКА Е КОНТРА-ПРОДУКТИВЕН: РАСТ НА БРОЈОТ НА KOBИД ИНФЕКЦИИ ВО ШАНГАЈ И ПОКРАЈ ДРАКОНСКИОТ ЛОКДАУН

Во пораст е бројот на кoвид инфекции во Шангај и покрај локдаунот од големи размери, соопштија денеска официјални лица од Кина. Евидентирани се 26.330 нови…

Види повеќе ДОКАЗ ДЕКА Е КОНТРА-ПРОДУКТИВЕН: РАСТ НА БРОЈОТ НА KOBИД ИНФЕКЦИИ ВО ШАНГАЈ И ПОКРАЈ ДРАКОНСКИОТ ЛОКДАУН