ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“

ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“

„Секоја американска авантура против Русија секогаш завршува со пораз,“ изјави директорот на северноамериканскиот оддел на Министерството за надворешни работи на Русија и поранешен амбасадор во…

Види повеќе ОДГОВОР НА МОСКВА ДО ВАШИНГТОН: „НЕМАТЕ ИНСТРУМЕНТ ПРОТИВ РУСИЈА, ЌЕ БИДЕТЕ ПОРАЗЕНИ КАКО И СЕКОГАШ“
НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!

НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!

Пред само неколку дена претседателот на САД, Џо Бајден, „предвиде“ дека 1 долар наскоро ќе се менува за 200 рубљи… Денес, цената на 1 американски…

Види повеќе НЕКОЈ СПОМЕНА САНКЦИИ?! РУБЉАТА ДЕНЕСКА ПОМОЌНА ОД ДЕНОВИТЕ ПРЕД ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА!
РЕКОРДЕН СУФИЦИТ: РУСИЈА ЌЕ ЗАРАБОТИ 321 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ОД ИЗВОЗОТ НА НАФТА И ГАС

РЕКОРДЕН СУФИЦИТ: РУСИЈА ЌЕ ЗАРАБОТИ 321 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ОД ИЗВОЗОТ НА НАФТА И ГАС

Русија би можела да заработи речиси 321 милијарда долари од извозот на енергенси оваа година, но може да ја заврши годината со рекорден буџетски суфицит…

Види повеќе РЕКОРДЕН СУФИЦИТ: РУСИЈА ЌЕ ЗАРАБОТИ 321 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ОД ИЗВОЗОТ НА НАФТА И ГАС
ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ - МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ

ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ – МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ

Да се ​​запрашаме: „дали некој од овие сопственици на големи бизниси може да има најмало влијание врз лидерската позиција на земјата? Јас ви велам отворено:…

Види повеќе ОТВОРЕНО ВИ ВЕЛАМ, НЕ, НЕМА ШАНСИ – МЕДВЕДЕВ ВЕЛИ ДЕКА ГЛУПАВО Е ДА СЕ ВЕРУВА ДЕКА САНКЦИИТЕ ЌЕ ИМААТ ЕФЕКТ
ГЕРМАНЦИТЕ ВЕЌЕ СЕ ВО ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ПОРАДИ САНКЦИИТЕ: ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА СЕ СООЧУВА СО НЕДОСТИГ НА БИТУМЕН, ШРАФОВИ, КЛИНЦИ

ГЕРМАНЦИТЕ ВЕЌЕ СЕ ВО ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ПОРАДИ САНКЦИИТЕ: ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА СЕ СООЧУВА СО НЕДОСТИГ НА БИТУМЕН, ШРАФОВИ, КЛИНЦИ

Градежната индустрија во Германија веќе ги чувствува сериозните последици од војната во Украина, што се одразува во недостигот на потребни материјали, а градежниците ќе се…

Види повеќе ГЕРМАНЦИТЕ ВЕЌЕ СЕ ВО ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ПОРАДИ САНКЦИИТЕ: ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА СЕ СООЧУВА СО НЕДОСТИГ НА БИТУМЕН, ШРАФОВИ, КЛИНЦИ