rublja

И ПОКРАЈ САНКЦИИТЕ, РУСКАТА РУБЉА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ, ИМА НАЈДОБРА ДИНАМИКА МЕЃУ ВАЛУТИТЕ ВО СВЕТОТ

Руската рубља зајакна во понеделникот во однос на американскиот долар на 55,44 рубљи за долар, соопшти Московската берза. Со оваа стапка се тргува со американската…

Види повеќе И ПОКРАЈ САНКЦИИТЕ, РУСКАТА РУБЉА ПРОДОЛЖУВА ДА РАСТЕ, ИМА НАЈДОБРА ДИНАМИКА МЕЃУ ВАЛУТИТЕ ВО СВЕТОТ
ruska rublja

РУСКАТА РУБЉА ДОСТИГНА ДВОГОДИШЕН МАКСИМУМ ВО ОДНОС НА ЕВРОТО И ПОКРАЈ СИТЕ МОЖНИ САНКЦИИ

Руската рубља се искачи на својата најсилна позиција од март 2020 година во однос на единствената европска валута, намалувајќи ги одредените добивки откако Банката на…

Види повеќе РУСКАТА РУБЉА ДОСТИГНА ДВОГОДИШЕН МАКСИМУМ ВО ОДНОС НА ЕВРОТО И ПОКРАЈ СИТЕ МОЖНИ САНКЦИИ
ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ - НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ

ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ – НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ

Унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто истакана дека не сака да ја ризикува безбедноста на своите граѓани. Унгарија го одби барањето на Украина, да…

Види повеќе ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ – НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ