БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!

БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!

Британскиот енергетски гигант Шел нема да може да купува руски гас поради антируските санкции, изјави портпаролот на Кремљ, Дмитриј Песков. „Лондон сака да биде лидер…

Види повеќе БРИТАНСКИОТ ГИГАНТ ШЕЛ НЕМА ДА ДОБИВА РУСКИ ГАС!