ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“

ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“

Најновото обраќање на министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, предизвика бура и во нашето соседство. „Ги предупредивме западните колеги дека украинските амбасади нудат…

Види повеќе ЛАВРОВ ЗА КОСОВО: „ПРИШТИНА Е САМОПРОГЛАСЕНА КРИМИНАЛНА КВАЗИ ДРЖАВА“
ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА - ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“

ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА – ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“

Министерот за надворешни работи на Руската Федерација, Сергеј Лавров во своето гостување во телевизија РТ истакна дека главната цел на САД и администрацијата на Џо…

Види повеќе ЛАВРОВ ПРОГОВОРЕ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: „АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА ГИ ПРЕТОПАТ СИТЕ КУЛТУРИ И НАРОДИ, А ТИЕ ДА БИДАТ ТОПИЛНИЦАТА – ЕУ Е ПОД ЦЕЛОСНА АМЕРИКАНСКА КОНТРОЛА!“