ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ

ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ

Грција се стреми, како што се приближува летниот период, така постепено да ги укинува рестриктивните мерки наметнати од пaндемијата, а до Велигден, според најавите од…

Види повеќе ЛЕТУВАЊЕ НА РААТ: ГРЦИЈА ПЛАНИРА ДО ЛЕТО ДА СЕ УКИНАТ СИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ
ОД ДЕНЕСКА ВО БУГАРИЈА СЕ ОТФРЛА „BAKЦИНАЛНИОТ СЕРТИФИКАТ“

ОД ДЕНЕСКА ВО БУГАРИЈА СЕ ОТФРЛА „BAKЦИНАЛНИОТ СЕРТИФИКАТ“

Од 21 март е отфрлен условот за т.н. „зелен сертификат“ за сите активности и настани во Бугарија, досега ограничен, јави дописникот на МИА од Софија.…

Види повеќе ОД ДЕНЕСКА ВО БУГАРИЈА СЕ ОТФРЛА „BAKЦИНАЛНИОТ СЕРТИФИКАТ“