укинати сертификатите на отворено

ДА НЕМА СЕРТИФИКАТИ ВО ОТВОРЕНИ УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ, ВО КИНО И ТЕАТАР 75% ИСПОЛНЕТОСТ – ПРЕДЛОГ НА КОМИСИЈАТА

Покрај укинување на мерката за задолжително носење на маска на учениците од основните училишта Комисијата за заразни болести донесе уште две нови препораки. Како што…

Види повеќе ДА НЕМА СЕРТИФИКАТИ ВО ОТВОРЕНИ УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТИ, ВО КИНО И ТЕАТАР 75% ИСПОЛНЕТОСТ – ПРЕДЛОГ НА КОМИСИЈАТА