И СЕВЕРНА КОРЕЈА ВОВЕДУВА ЛОКДАУН!

И СЕВЕРНА КОРЕЈА ВОВЕДУВА ЛОКДАУН!

Северна Кореја воведе блокада низ целата земја откако ги потврди првите случаи на Ковид -19 од почетокот на пандемијата. Инфекциите предизвикани од подваријантата БА.2 на…

Види повеќе И СЕВЕРНА КОРЕЈА ВОВЕДУВА ЛОКДАУН!