karantin kina

НОВИ СНИМКИ ОД ШАНГАЈ: КИНЕСКАТА ПОЛИЦИЈА УДИРА ЛУЃЕ ВО ТЕКОТ НА СПОРЕВЕДУВАЊЕ НА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појавија нови видеа од Шангај на кои се гледа понатамошната бруталност на кинеските власти кои ја спроведуваат агендата “нулта ковид”. По…

Види повеќе НОВИ СНИМКИ ОД ШАНГАЈ: КИНЕСКАТА ПОЛИЦИЈА УДИРА ЛУЃЕ ВО ТЕКОТ НА СПОРЕВЕДУВАЊЕ НА ЗАКЛУЧУВАЊЕТО (ВИДЕО)