ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ - НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ

ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ – НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ

Унгарскиот министер за надворешни работи Петер Сијарто истакана дека не сака да ја ризикува безбедноста на своите граѓани. Унгарија го одби барањето на Украина, да…

Види повеќе ШОК! УНГАРИЈА ГО ИГНОРИРА ЗАПАДОТ – НЕМА ОРУЖЈЕ И НЕМА САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГЕНСИ