ukraina bombardira ucilista

МЕДИУМИТЕ ЈА ИГНОРИРААТ УКРАИНА, КОЈА ГРАНАТИРА УЧИЛИШТА, ЦРКВИ И СИРОПИТАЛИШТА ВО РУСКИОТ ГРАД (ВИДЕО)

Независниот новинар и американски воен ветеран Патрик Ланкастер објави неколку извештаи за време на викендот во кои се истакнува украинското бомбардирање на руски град во…

Види повеќе МЕДИУМИТЕ ЈА ИГНОРИРААТ УКРАИНА, КОЈА ГРАНАТИРА УЧИЛИШТА, ЦРКВИ И СИРОПИТАЛИШТА ВО РУСКИОТ ГРАД (ВИДЕО)