merki kriza srbija

ИСТА АГЕНДА, ИСТ ПЛАН! ВО СРБИЈА СЕГА БАРААТ ДЕЦАТА ДА НЕ ОДАТ НА УЧИЛИШТЕ ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

Намерно предизвиканата енергетска криза веќе пристигна и во Србија, а за тоа сведочат различни мерки и препораки кои секојдневно можеме да ги слушаме и во…

Види повеќе ИСТА АГЕНДА, ИСТ ПЛАН! ВО СРБИЈА СЕГА БАРААТ ДЕЦАТА ДА НЕ ОДАТ НА УЧИЛИШТЕ ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА