И НА ЊУЈОРК ТАЈМС МУ ТЕКНА: АМЕРИКА ИМА ПРОБЛЕМ СО СЛОБОДАТА НА ГОВОРОТ

И НА ЊУЈОРК ТАЈМС МУ ТЕКНА: АМЕРИКА ИМА ПРОБЛЕМ СО СЛОБОДАТА НА ГОВОРОТ

После две години срамна пропаганда, хистерија, паника и ширење на страв веќе знаевме што се случува. Ова е доказ дека е полошо отколку што мислевме.…

Види повеќе И НА ЊУЈОРК ТАЈМС МУ ТЕКНА: АМЕРИКА ИМА ПРОБЛЕМ СО СЛОБОДАТА НА ГОВОРОТ