СЛОВЕНЦИТЕ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ ДА РАБОТАТ ВО АМБАСАДАТА ВО УКРАИНА

СЛОВЕНЦИТЕ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ ДА РАБОТАТ ВО АМБАСАДАТА ВО УКРАИНА

Словенечката влада не успеа да убеди ниту дипломат да замине доброволно во Киев како привремен вршител на должност на амбасадата во Украина, па функцијата ќе…

Види повеќе СЛОВЕНЦИТЕ НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ ДА РАБОТАТ ВО АМБАСАДАТА ВО УКРАИНА