ILON MASK TVITER

ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ

Илон Маск рече дека ако Твитер може да го обезбеди својот метод на земање примероци од 100 сметки и може да потврди дека тие сметки…

Види повеќе ИЛОН МАСК: ДОГОВОР СО ТВИТЕР Е МОЖЕН САМО АКО ДОКАЖАТ КОЛКУ ВИСТИНСКИ СМЕТКИ, А КОЛКУ БОТОВИ ПОСТОЈАТ