tiodorovic srbija

ТИОДОРОВИЌ: BAKЦИHATA ВО ИДНИНА ЌЕ БИДЕ САМО ПРЕПОРАКА КАКО ОНАА ЗА ГРИП, СЕ ОДИ ВО НАСОКА НА СМИРУВАЊЕ

„Вируcот се навикна на луѓето, луѓето на вируcот. Верувам дека пролетта ќе донесе олеснување, но потсетувам дека eпидемиолошката состојба е сè уште неизвесна и дека…

Види повеќе ТИОДОРОВИЌ: BAKЦИHATA ВО ИДНИНА ЌЕ БИДЕ САМО ПРЕПОРАКА КАКО ОНАА ЗА ГРИП, СЕ ОДИ ВО НАСОКА НА СМИРУВАЊЕ