azov hilikopteri

СОБОРЕНИ УШТЕ ДВА ХEЛИКОПТЕРИ MI-8 ЗА ЕВАКУАЦИЈА НА ВОДАЧИТЕ НА АЗОВ! МАРИУПОЛ ЌЕ БИДЕ СЛОБОДЕН ОД НАЦИОНАЛИСТИТЕ

Руската војска уништи украинска командна станица на територијална одбранбена единица, складиште за гориво и фабрика за поправка на оклопни возила во високопрецизен ракетен напад, а…

Види повеќе СОБОРЕНИ УШТЕ ДВА ХEЛИКОПТЕРИ MI-8 ЗА ЕВАКУАЦИЈА НА ВОДАЧИТЕ НА АЗОВ! МАРИУПОЛ ЌЕ БИДЕ СЛОБОДЕН ОД НАЦИОНАЛИСТИТЕ