bil gejts za dezinformaciite za vakcinata

БИЛ ГЕЈТС СОЗДАВА ГРУПА ОД 3000 ЛИЦА КОИ БИ ГИ УНИШТИЛЕ ”ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ЗА BAKЦИHAТА” НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ

Милијардерот Бил Гејтс ги објави плановите за создавање нова група, ангажирајќи 3.000 луѓе кои ќе работат на социјалните мрежи, ќе испраќаат пораки и ќе „помогнат…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС СОЗДАВА ГРУПА ОД 3000 ЛИЦА КОИ БИ ГИ УНИШТИЛЕ ”ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ ЗА BAKЦИHAТА” НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ
barak obama

ОПАСНА ИДЕЈА! БАРАК ОБАМА ПРЕДЛАГА УКИНУВАЊЕ НА АНОНИМНОСТА НА ИНТЕРНЕТ

Барак Обама предложи луѓето кои се „непристојни“ или шират дезинформации на социјалните мрежи да бидат лишени од можноста за анонимност на Интернет. Да, навистина. Поранешниот…

Види повеќе ОПАСНА ИДЕЈА! БАРАК ОБАМА ПРЕДЛАГА УКИНУВАЊЕ НА АНОНИМНОСТА НА ИНТЕРНЕТ