sohrab lutchmedial

КАРМА ИЛИ BAKЦИHA?! ДОКТОРОТ КОЈ ЗБОРУВАШЕ КАКО НЕМА ДА ПЛАЧЕ НА ПОГРЕБИТЕ НА ОНИЕ КОИ НЕ СЕ BAKЦИHИPAHИ ПОЧИНАЛ ВО СОН, САМО ДВЕ НЕДЕЛИ ПО ТРЕТАТА ДОЗА ОД BAKЦИНATA ЗА KOBИД

По се изгледа ќе гледаме се повеќе вакви наслови. Изгледа дека ”експертите” се прецениле кога е во прашање ефикасноста на вакцината, а се потцениле кога…

Види повеќе КАРМА ИЛИ BAKЦИHA?! ДОКТОРОТ КОЈ ЗБОРУВАШЕ КАКО НЕМА ДА ПЛАЧЕ НА ПОГРЕБИТЕ НА ОНИЕ КОИ НЕ СЕ BAKЦИHИPAHИ ПОЧИНАЛ ВО СОН, САМО ДВЕ НЕДЕЛИ ПО ТРЕТАТА ДОЗА ОД BAKЦИНATA ЗА KOBИД