ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП

ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП

Шпанија од денеска ја третира инфекцијата со корщнавирус речиси како нормална болест, слична на грип. Оние кои ќе се заразат со корoнавируc и ќе развијат…

Види повеќе ШПАНИЈА ОД ДЕНЕСКА ГО ТРЕТИРА KOPOHAВИPУCOТ КАКО ГРИП