belgrade pride

ПАТРИЈАРХОТ ПОРФИРИЈ ГО ДОЗВОЛИ ОВА: НА ТРЕТИОТ ДЕН ОД ”EURO PRIDE” ЛГБТ ЧЛЕНОВИТЕ ОДАТ ВО МАНАСТИРИ

Бедници, нема да ме срушите – вака Александар Вучиќ одговори на прашањето за одржување на таканаречената „Европрајд“ во септември во Белград, односно најголемата геј парада…

Види повеќе ПАТРИЈАРХОТ ПОРФИРИЈ ГО ДОЗВОЛИ ОВА: НА ТРЕТИОТ ДЕН ОД ”EURO PRIDE” ЛГБТ ЧЛЕНОВИТЕ ОДАТ ВО МАНАСТИРИ