МИСТЕРИЈА - РУСИЈА СПРОВЕДЕ ТАЈНА МИСИЈА ВО ИТАЛИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИJAТА?

МИСТЕРИЈА – РУСИЈА СПРОВЕДЕ ТАЈНА МИСИЈА ВО ИТАЛИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИJAТА?

Во март 2020 година, рускиот претседател Владимир Путин организираше помош за северна Италија, која беше најтешко погодена од eпидемијата на кoвид 19 во тие денови.…

Види повеќе МИСТЕРИЈА – РУСИЈА СПРОВЕДЕ ТАЈНА МИСИЈА ВО ИТАЛИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИJAТА?