karantin za nova godina

ДАЛИ ПОВТОРНО ЌЕ ГО ЗАТВОРАТ НАРОДОТ? СЕДНИЦА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ВО 16 ЧАСОТ!

Во Палатата Србија денеска со почеток во 16 часот ќе се одржи најновата седница на Кризниот штаб за борба против Ковид. Ова е прва седница…

Види повеќе ДАЛИ ПОВТОРНО ЌЕ ГО ЗАТВОРАТ НАРОДОТ? СЕДНИЦА НА КРИЗНИОТ ШТАБ ВО 16 ЧАСОТ!