srbin zagina vo ukraina

НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ ПОЈАВИ ИНФОРМАЦИЈА: СРБИН ЗАГИНА ВО УКРАИНА (ФОТО)

На социјалните мрежи почна да се шири информација дека еден српски државјанин починал во Украина. Имено, како што се наведува на мрежите, станува збор за…

Види повеќе НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ СЕ ПОЈАВИ ИНФОРМАЦИЈА: СРБИН ЗАГИНА ВО УКРАИНА (ФОТО)