protesti sri lanka

БЕЛАТА КУЌА СЕГА ЈА ОКРИВУВА РУСИЈА ЗА КРИЗАТА ВО ШРИ ЛАНКА

Државниот секретар Антони Блинкен тврди дека „руската агресија“ можеби придонела за немирите. Американскиот државен секретар Ентони Блинкен во неделата изјави дека „руската агресија“ во Украина…

Види повеќе БЕЛАТА КУЌА СЕГА ЈА ОКРИВУВА РУСИЈА ЗА КРИЗАТА ВО ШРИ ЛАНКА