gas vo evropa

МАПИРАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА СИРОМАШТИЈА ВО ЕВРОПА

На Европа и претстои тешка зима. Без руски природен гас, блокот има недостиг на енергија. Ова ги зголеми сметките за парно, а како што веќе…

Види повеќе МАПИРАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА СИРОМАШТИЈА ВО ЕВРОПА