stefano gici

ИТАЛИЈАНСКИ ФУНКЦИОНЕР ОТПУШТЕН ПОРАДИ ПОДДРШКА НА РУСИЈА

Stefano Gici (Стефано Гичи), советник за култура во општина Чекано во Италија, доби отказ откако предизвика гнев со јавно изразување поддршка за Русија во сега…

Види повеќе ИТАЛИЈАНСКИ ФУНКЦИОНЕР ОТПУШТЕН ПОРАДИ ПОДДРШКА НА РУСИЈА