ПОРАНЕШЕН ПРОМОТОР НА BAKЦИНАЦИЈАТА: „СО BAKЦИНАТА УБИВАМЕ 117 ДЕЦА ЗА ДА СПАСИМЕ МОЖЕБИ 1 ЖИВОТ! 150.000 ЛУЃЕ СЕ УБИЕНИ ОД BAKЦИНАТА!“

ПОРАНЕШЕН ПРОМОТОР НА BAKЦИНАЦИЈАТА: „СО BAKЦИНАТА УБИВАМЕ 117 ДЕЦА ЗА ДА СПАСИМЕ МОЖЕБИ 1 ЖИВОТ! 150.000 ЛУЃЕ СЕ УБИЕНИ ОД BAKЦИНАТА!“

Стив Кирш, американскиот милионер кој на почетокот беше промотор на вaкцинацијаата за кoвид 19, се чини дека ја увиде реалноста и користејќи сопствени пресметки на…

Види повеќе ПОРАНЕШЕН ПРОМОТОР НА BAKЦИНАЦИЈАТА: „СО BAKЦИНАТА УБИВАМЕ 117 ДЕЦА ЗА ДА СПАСИМЕ МОЖЕБИ 1 ЖИВОТ! 150.000 ЛУЃЕ СЕ УБИЕНИ ОД BAKЦИНАТА!“